Kurv

Team BOT-Danmark

Back on Track - Danmark
sponsorerer nogle udvalgte personer/ Stalde/ Hundeejere/ Sportsudøvere:

Team Back on Track - Danmark består af følgende: 
(klik på navnet, for at komme direkte til deres facebook side)

Allan Skov - Dressur Rytter

Skov Dressage bruger Back on Track I daglig træning og til stævner både til hest og rytter.
Disse produkter kan vi kun varmt anbefale alle andre!
Vi ser og mærker forskel med Back on Track

Hilsen Allan Skov

 

Channie Elm Ørsted – Agility

Vi er stort set pakket ind i back on track hver eneste dag.

Produkterne er med til at holde mine hunde varme og smidige hele året rundt, da der er dækkener til hundene både sommer og vinter brug. Jeg underviser til dagligt i agility og her er det godt at have noget tøj som kan holde mig varm og sætte blodcirkulationen i gang.  Jeg er pakket ind i back on tracks produkter, fra handsker, hue, sokker, lange bukser, bluse stort set alle de produkter jeg kan have på når jeg underviser. Da vi rejser meget har jeg altid back on tracks tæpper, puder og ligge underlag med til hundene og mig. Det er altid rart at kunne svøbe sig ind i tæppet få varmen og mærke produktet gøre sit. Efter en stævne dag søger hundene selv hundepuderne de er selvfølgelig bløde og behagelige for hundene men de kan mærke at produkterne gør noget godt for dem.

Channie 

Onemind Dogs Coach

Professionel agility sportsudøver

 

Hans Ley - Spring Rytter

Jeg bruger mange af Back on Track's produkter både til mig selv og mine heste.

Det der overbeviste mig, var nok at mærke effekten på min egen krop. Da jeg prøvede T-shirts og rullekravebluserne, mærkede jeg at ømhed og træthed i musklerne var meget mindre end tidligere.

Når produkterne har effekt på mig, vil jeg også gerne bruge dem til mine heste.

Back on Track's effekt kan også ses fx. ved brug af Back on Tracks staldgamacher. Desuden er pålægningen nemmere og mere tidsbesparende i forhold til brugen af alm. bandager.

Underlag og dækkener hos mig er også fra Back on Track, og her vil jeg især fremhæve pasformen og slidstyrken.

Det sidste produkt jeg har fået sponsoreret er Back on Tracks nye ridehjelm, som er meget let og dermed er meget behagelig at ride med.

 

Katrinelund – Hingstestation

Back on Track benyttes dagligt af både to og fire benede på Katrinelund.

Staldgamascherne har vi især mange års erfaring med gavnen af.

Småskader er uundgåelige - det ved alle hestefolk – men skadesperioden kan begrænses og heling fremmes med den rette brug af BOT. Det er nemt at ligge gamachen på når de står med behov for bandagering og boksro og man ser straks at eksempelvis væskeophobninger, hævelser osv. minimeres.

Vi bruger også staldgamaschen forebyggende hvis fx. træningen er intensiveret, eller genoptræning påbegyndt – simpelthen for at forkæle hestene, undgå ømheder og værne om dem!

Efter at have set mange gode effekter af især staldgamaschen er vi blevet flittige brugere af mange af BOTs øvrige produkter.

Vi får hele tiden op for nye lækre produkter!

Vi bruger både net og fleecedæknerne forbyggende i det daglige.

Og vi er blevet helt afhængige af ridegamascherne, som med deres neoprenforing har de samme gode egenskaber som staldgamaschen og virker forebyggende for eksempelvis seneskeder. Og så har de bare en fantastisk pasform og et flot design som ekstra bonus!

Vi tobenede med små skavanker er også utroligglade for både BOT bluser, strømper, samt knæ og ankelbind!!!!

Vi kan ikke undvære BOT i hverdagen – det giver øget velbefindende for os alle!

Katrinelund

Ib Kirk & Marie Krabbe

 

Linnea Ilsøe Madsen – Springrytter

Som springrytter ved Team Back on Track bruger jeg mange af deres produkter til mig selv og mine ponyer. Jeg kan både mærke, men også se effekten af produkterne. Jeg kan især fremhæve Back on Tracks dækkener. Jeg bruger netdækkenerne om sommeren og stalddækkenerne om vinteren. Jeg bruger dem fordi mine ponyer virker mere løsgjorte i musklerne dagen efter springtræning, Jeg bruger også dækkenerne under transport, så mine ponyer ikke er spændte i musklerne efter en lang køretur hen til stævner.

Jeg bruger også Back on Track's staldgamacher, da min ene pony har tendens til at hæve i benene om natten. Når han får staldgamacherne på om natten, har han ikke hævet ben om morgenen.

Jeg er så glad for alle de ting som jeg har fået fra Back on Track og jeg ønsker at bruge deres produkter i fremtiden.

 

Morten Friis – Travtræner

Jeg bruger back on track gamacher og Netdækken til vores heste inden, under og efter væddeløb da det holder hestene varme og smidige. Vi har haft stor succes med at mindske og reparere skader i benene ved brug af bot produkterne. 

Jeg bruger bot trøje med høj hals hver dag da jeg føler at det har en lindrende effekt af nakke og skuldre. 

Mvh. Morten Friis 

 

 

Tobias Thorning Jørgensen - Paradressur Rytter

Jeg bruger Back On Track både til hestene og mig selv, og har gjort det i mange år. Det har en enestående både på mig selv som rytter, men både mærker og ser også tydelig effekt på hestene. Efter et styrt i februar 2018 hvor jeg brækkede flere knogler, og jeg bøvlet med hævelse og smerter, der har back on track effekten hjulpen med at mindske både hævelse og smerter. Jeg har en ældre dame der har haft en del dumme skader, og hun står med Back On track gamacher 24/7 og det gør hun ikke har hævet ben. Til stævner er back on track tingene en fast del af stævneskabet, da de er med til at hesten kan yde optimalt.