Kurv

Team BOT-Danmark

Back on Track - Danmark
sponsorerer nogle udvalgte personer/ Stalde/ Hundeejere/ Sportsudøvere:

Team Back on Track - Danmark består af følgende: 
(klik på navnet, for at komme direkte til deres facebook side)

Allan Skov - Dressur Rytter

Skov Dressage bruger Back on Track I daglig træning og til stævner både til hest og rytter.
Disse produkter kan vi kun varmt anbefale alle andre!
Vi ser og mærker forskel med Back on Track

Hilsen Allan Skov

 

Channie Elm Ørsted – Agility

Vi er stort set pakket ind i back on track hver eneste dag.

Produkterne er med til at holde mine hunde varme og smidige hele året rundt, da der er dækkener til hundene både sommer og vinter brug. Jeg underviser til dagligt i agility og her er det godt at have noget tøj som kan holde mig varm og sætte blodcirkulationen i gang.  Jeg er pakket ind i back on tracks produkter, fra handsker, hue, sokker, lange bukser, bluse stort set alle de produkter jeg kan have på når jeg underviser. Da vi rejser meget har jeg altid back on tracks tæpper, puder og ligge underlag med til hundene og mig. Det er altid rart at kunne svøbe sig ind i tæppet få varmen og mærke produktet gøre sit. Efter en stævne dag søger hundene selv hundepuderne de er selvfølgelig bløde og behagelige for hundene men de kan mærke at produkterne gør noget godt for dem.

Channie 

Onemind Dogs Coach

Professionel agility sportsudøver

 

Hans Ley - Spring Rytter

Jeg bruger mange af Back on Track's produkter både til mig selv og mine heste.

Det der overbeviste mig, var nok at mærke effekten på min egen krop. Da jeg prøvede T-shirts og rullekravebluserne, mærkede jeg at ømhed og træthed i musklerne var meget mindre end tidligere.

Når produkterne har effekt på mig, vil jeg også gerne bruge dem til mine heste.

Back on Track's effekt kan også ses fx. ved brug af Back on Tracks staldgamacher. Desuden er pålægningen nemmere og mere tidsbesparende i forhold til brugen af alm. bandager.

Underlag og dækkener hos mig er også fra Back on Track, og her vil jeg især fremhæve pasformen og slidstyrken.

Det sidste produkt jeg har fået sponsoreret er Back on Tracks nye ridehjelm, som er meget let og dermed er meget behagelig at ride med.

 

Irene Jarnved - Hunde Adfærdsbehandler

Back om Track er en tro følgesvend til både mine hunde og jeg, når vi går på jagt hele vinteren. 
Dækkerne er eminente til at holde hundene varme i pauserne ude på jagten og forhindrer at de bliver kolde og risikerer ledskader, når de starter op i næste såt. Og når de ligger i bilen under frokosten, er dækkerne en uundværlig varmekilde.
Varmen fra såler, handsker, T-shirts og lange underbenklæder - alt sammen i lækker kvalitet - giver mig både stor velvære og varme igennem hele jagtdagen.
Selv udenfor jagtsæsonen er Back on Track blevet en del af min garderobe på grund af den lækre kvalitet og store følelse af velvære. 

 

Kaisa – Sponsorbarn

Back on Track Danmarks fantastiske produkter er uundværlige for mig i min dagligdag pga. min børneleddegigt.

Uden disse produkter som jeg anvender vil jeg ikke kunne have en sådan aktiv hverdag som jeg har idag, da de er med til at smidige gøre mine led.

Når smerterne banker på kan jeg ved hjælp af Back on Track Danmarks produkter undgår at skulle indtage smertestillende medicin, da de efter kort tids anvendelse på det smertepræget led for smerterne til at forsvinde. 

Back on Track Danmark produkter har givet mig et helt nyt liv, hvor aktivitet som ridning og gymnastik giver mig glæde. 

 

Katrinelund – Hingstestation

Back on Track benyttes dagligt af både to og fire benede på Katrinelund.

Staldgamascherne har vi især mange års erfaring med gavnen af.

Småskader er uundgåelige - det ved alle hestefolk – men skadesperioden kan begrænses og heling fremmes med den rette brug af BOT. Det er nemt at ligge gamachen på når de står med behov for bandagering og boksro og man ser straks at eksempelvis væskeophobninger, hævelser osv. minimeres.

Vi bruger også staldgamaschen forebyggende hvis fx. træningen er intensiveret, eller genoptræning påbegyndt – simpelthen for at forkæle hestene, undgå ømheder og værne om dem!

Efter at have set mange gode effekter af især staldgamaschen er vi blevet flittige brugere af mange af BOTs øvrige produkter.

Vi får hele tiden op for nye lækre produkter!

Vi bruger både net og fleecedæknerne forbyggende i det daglige.

Og vi er blevet helt afhængige af ridegamascherne, som med deres neoprenforing har de samme gode egenskaber som staldgamaschen og virker forebyggende for eksempelvis seneskeder. Og så har de bare en fantastisk pasform og et flot design som ekstra bonus!

Vi tobenede med små skavanker er også utroligglade for både BOT bluser, strømper, samt knæ og ankelbind!!!!

Vi kan ikke undvære BOT i hverdagen – det giver øget velbefindende for os alle!

Katrinelund

Ib Kirk & Marie Krabbe

 

Lasse Kristensen - Voltige fører

Er super glad for produkterne fra BOT, både til mig selv, hesten og når en af elite rytterne og voltigørene har en skavank der skal aflastes eller forebygges.
I mit arbejde som Fysiolog i træning/behandling af Hr. og Fru. Danmark anbefaler jeg ofte stømperne til de kolde fødder, dog ikke lige nu hvor solen skinner.

 

Linnea Ilsøe Madsen – Springrytter

Som springrytter ved Team Back on Track bruger jeg mange af deres produkter til mig selv og mine ponyer. Jeg kan både mærke, men også se effekten af produkterne. Jeg kan især fremhæve Back on Tracks dækkener. Jeg bruger netdækkenerne om sommeren og stalddækkenerne om vinteren. Jeg bruger dem fordi mine ponyer virker mere løsgjorte i musklerne dagen efter springtræning, Jeg bruger også dækkenerne under transport, så mine ponyer ikke er spændte i musklerne efter en lang køretur hen til stævner.

Jeg bruger også Back on Track's staldgamacher, da min ene pony har tendens til at hæve i benene om natten. Når han får staldgamacherne på om natten, har han ikke hævet ben om morgenen.

Jeg er så glad for alle de ting som jeg har fået fra Back on Track og jeg ønsker at bruge deres produkter i fremtiden.

 

Morten Friis – Travtræner

Jeg bruger back on track gamacher og Netdækken til vores heste inden, under og efter væddeløb da det holder hestene varme og smidige. Vi har haft stor succes med at mindske og reparere skader i benene ved brug af bot produkterne. 

Jeg bruger bot trøje med høj hals hver dag da jeg føler at det har en lindrende effekt af nakke og skuldre. 

Mvh. Morten Friis 

 

Sheena Bendixen - voltigør

Mit navn er Sheena Bendixen og jeg er voltigør i Voltigeklubben Thommysminde hvor jeg træner på hesten Klintholms Ramstein.
Jeg bruger flere produkter fra Back on Track til Ramstein og jeg selv, både i hverdagen og til stævner. Til stævner ved jeg at Ramstein har udstyr af god kvalitet som hjælper os begge til at præstere vores bedste, og jeg bruger tøj fra Back on Track som er dejligt at træne i og samtidig ser jeg præsentabel ud til stævnerne.
Jeg kan 100% anbefale Back on Track net dækken som jeg ofte bruger samt transport gamacherne som beskytter Ramstein rigtig godt og er behagelige for ham at have på. Til hverdag bruger jeg og Ramsteins rytter Back on Track ride gamacher med plys. At have udstyr af god kvalitet gør både dagligdagen men også stævnerne lettere, og jeg ved at Ramstein er klar til at præstere sit bedste.

 

Tobias Thorning Jørgensen - Paradressur Rytter

Jeg bruger Back On Track både til hestene og mig selv, og har gjort det i mange år. Det har en enestående både på mig selv som rytter, men både mærker og ser også tydelig effekt på hestene. Efter et styrt i februar 2018 hvor jeg brækkede flere knogler, og jeg bøvlet med hævelse og smerter, der har back on track effekten hjulpen med at mindske både hævelse og smerter. Jeg har en ældre dame der har haft en del dumme skader, og hun står med Back On track gamacher 24/7 og det gør hun ikke har hævet ben. Til stævner er back on track tingene en fast del af stævneskabet, da de er med til at hesten kan yde optimalt.