Kurv

Back On Track

Back On Tracks produkter blev opdaget og udviklet af vores svenske læge Erland Beselin. Han har studeret og modtaget sin doktorgrad i transplantationsimmunologi og har over 35 års erfaring i kliniske studier. Han har i sit professionelle virke brugt størstedelen af sin tid på at gennemgå kliniske forsøg og teste nye lægemidler.

For over to årtier siden kom han i kontakt med langbølget varmestråling for første gang og blev slået over dets virkninger på mennesker og dyr.

Vi var på en messe i Kina, hvor vi fik en meget enkel knæbeskyttelse fra en af ​​udstillerne. Beskyttelsen blev derefter brugt af en af ​​mine kolleger, der var på messen. Han havde problemer med en masse smerter i et knæ, som han fik på grund af en gammel ishockeyskade fra han var ung.

Han havde lidt meget længe af skaden og kæmpede med den smerte, der optrådte dagligt i hans liv. Han fortalte mig, at efter at have prøvet at bruge knæunderlaget, blev hans smerter mindre og mindre end de plejede. Han sagde også, så snart han stoppede med at bruge den, fik han smerten tilbage.

Jeg blev meget nysgerrig efter den tydelige effekt, som min kollega fik fra knæbeskyttelsen. Jeg blev meget interesseret i produktet og besluttede at undersøge det nærmere.

Our Story

Dr. Beselin var så imponeret over denne terapi, at han integrerede denne teknologi i produktsortimentet. Dette blev opnået ved at smelte en fint pulveriseret form af denne keramik i de syntetiske tråde af stoffet.

”Efter en klinisk undersøgelse med en dyrlæge i 2000 besluttede vi at lancere de første produkter. Vi gjorde dem med et firmanavn, der lever op til effekten af ​​Welltex-produkter. Back On Track. "

Prepare, Perform, Recover er virksomhedens nøgleord, og vi tror, ​​det vil være i stand til at gøre en stor forskel for mange heste, hunde og folks liv. I årenes løb har vi lært, at vores Welltex-produkter kan hjælpe mange flere mennesker med forskellige behov.

"Vi lærer nye ting fra vores kunder hver dag, og vi ser det som en stor styrke med vores produkter."

Den gode ting er, at du kan bruge vores produkter hele dit liv. Vi er taknemmelige og glade for, at vi får være med dig på din rejse gennem livet og dele din glæde og din succes