Kurv

Hvad er Iontex?

Iontex har det samme koncept som vores Welltex-materiale. De indeholder mineraler, der øger blodcirkulationen og reflekterer kropsvarmen til infrarøde stråler. Forskellen er, at Iontex har et finere mineral i sin tråd. Welltex-mineraler giver en tykkere struktur, som fx strækkelige materialer og sportsmaterialer ikke kan håndtere.

Da vi udviklede Welltex, var vores hovedmål at få materialet til at give en så høj effekt som muligt. Derfor har produktet en tendens til at give den samme oplevelsesmæssige virkning som når man sidder i en infrarød sauna eller gennemgår en tilsvarende behandling. Derfor er Welltex-materialer ofte tykke og usmidige for at give deres stabilitet og virkning. Produkterne er derfor mest effektive at bruge, når du "PREPARE" forbereder og "RECOVER" er ved at komme sig.

Vi har udviklet Iontex for at finde et materiale, der er tilpasset det aktive og højtydende individ "PERFORM". Derfor har materialet også flere gode egenskaber, der matcher individets behov.

Ved at absorbere kropsvarme og genskabe den til energi giver Iontex dig længere udholdenhed. Fibrene i tekstilet er designet til at opretholde kernetemperaturen og følge kroppens bevægelse. Når du er aktiv, vil din kropstemperatur være højere, hvilket gør din hud fugtig. Mineralerne i Iontex er antibakterielle, hurtigtørrende og absorbere fugtigheden fra huden for at opretholde den rigtige temperatur. Derfor kan materialet tilpasse sig i både kolde og varme forhold. Hvilket gør det perfekt at bruge i både varme sommerdage og koldt vintervejr.