Kurv

Hvad er Coolmax?

COOLMAX® ER UDVIKLET FOR AT HOLDE DIG TØR OG ØGE DIN KOMFORT

COOLMAX® er et forbrugerorienteret brand, der kan anvendes på en lang række produkter og fungerer på de fleste stoffer. Alle stoffer markeret med Coolmax er skræddersyet til at imødekomme slutbrugerens forventninger. Alle produkter gennemfører derfor en certificering for at sikre ydelse i særklasse uanset leveringskilde.

Når du vælger et produkt med Coolmax, kan du altid være sikker på deres kvalitetsstandard. Med 30 års erfaring med at holde sine kunder kølige og tørre tilbyder mærket enestående kvalitet, pålidelighed og ydelse. Virksomheden har en historie med at drive innovation, og derfor er det i tråd med Back on Tracks egne nøgleord, at arbejde med produkter med banebrydende egenskaber.

Hvordan fungerer Coolmax?

Coolmax® stoffer er lavet af specielt behandlet polyesterfiber med en unik overfladekonstruktion. Denne konstruktion er fire eller seks-kanals fibre, der transporterer fugt væk fra huden ud gennem det ydre lag af stoffet. Der tørrer fugtigheden hurtigere end med noget andet stof og regulerer således hovedtemperaturen gennem kondensafkøling.

Fordele med Coolmax?

1: Høj holdbarhed af stoffer over tid

2: Let at vedligeholde

3: Transporterer fugt

4: Er åndbart

5: Skal opfylde et maksimalt krav til isolering

6: God stofstabilitet

7: Malingen vaskes ikke ud

8: Kan bruges i alle sæsoner

Hvornår skal du bruge Coolmax?

Coolmax® Kan bruges når som helst på året. Om vinteren kan du med fordel bruge dem til at forblive tør og varm. Mens du i sommermånederne kan du bruge dem til at forblive kølig. Fordelen ved coolmax-tekstilerne er, at det både ånder og holder dig tør. Når stoffet fungerer sammen med Back on Tracks Welltex-materiale, hjælper det Welltex med at øge blodcirkulationen. Derfor er vores produkter effektive til brug i vintermånederne, når det er koldt og fugtigt udenfor. Om sommeren gør de vores produkter mere tilbøjelige til at indånde og transportere sved ud, som opstår på varme dage.

Her kan du se en video om, hvordan Coolmax® fungerer for at forstå det bedre.