Kurv

Hvordan fungerer Back on Track?

Back On Tracks unikke keramiske tekstil, Welltex, indeholder varmereflekterende egenskaber. Tekstilet er en synergi mellem gammel kinesisk erfaring og moderne videnskabelig tekstilteknologi.

Denne type smertelindringsterapi blev udviklet fra gammel kinesisk praksis, hvor man anvender en speciel type opvarmede marmorsten på ømme muskler. 

Kineserne prøvede at kun bruge en bestemt form for marmor, som omfattede et specifikt sortiment af metaloxider, der bidrog med deres evner til at lindre smerter. 

Metaloxider reflekterer kropsvarme på en måde, der stimulerer blodgennemstrømningen og kroppens celleaktivitet.

På grund af sin voksende popularitet var denne særlige marmor i høj efterspørgsel, hvilket opmuntrede kineserne til at eksperimentere med alternative ler-arter, indeholdende lignende metaloxider. De bagte disse ler-arter for at danne keramiske plader, som de derefter kunne anvende på lignende måde som marmorstenene. De identificerede efterhånden en ler-art, der ville give den samme ønskede effekt. 

Disse keramiske plader er derefter blevet avendt ved at smelte en fint pulveriseret form af denne keramik i de syntetiske tråde af stoffet. Hvilket betyder, at tekstilerne i vores produkter har den samme effekt som de keramiske plader.

Den langbølgede infrarøde varmestråling har veldokumenteret og dokumenteret forskning om, at den øger blodcirkulationen. Den øgede blodcirkulation løsner muskelspændinger op og har en forebyggende virkning. Dette har vist sig at være et meget vigtigt anvendelsesområde for den skadeforebyggende effekt, du får, når beskyttelsen bruges før træning og konkurrence.

Da mennesker og dyr udstråler kropsvarme både i hvile og aktivitet, kan produkterne bruges både om natten og under selve træningen.

I hvile er strålingen imidlertid mindre, end hvis kroppen arbejder. Derfor er det langt den mest effektive måde at bruge produkterne på, både i hvile og under aktivitet, i de mest udsatte områder.

Hvordan begynder jeg at bruge produkterne?

Det er vigtigt at begynde at bruge produkterne gradvist, så kroppen får en chance for at vænne sig til stoffets virkning. Brug produktet i højst 4 timer de første 2-3 dage. Årsagen til anbefalingen er, at nogle mennesker kan opleve smerter i starten. Hos heste og hunde kan det manifestere sig i en hævelse. Dette skyldes den øgede blodgennemstrømning, som faktisk er et godt tegn på virkningen af ​​det keramiske stof.

Den indledende smerte eller hævelse kan opstå efter blot et par timers brug. Du skal derefter afstå fra at bruge produktet mere samme dag, men i stedet introducere produktet lidt mere gradvist i de følgende dage.

Efter introduktionsperioden skal du øge brugen til mindst 8 timer om dagen, helst længere. Selv efter en times tid opleves ofte en positiv effekt på spændte muskler og stive led. Mere vedholdende forhold kan have brug for flere dage, op til 10-20 dage, før det ønskede resultat opnås.

Derefter skal produktet bruges i henhold til de mønstre, du føler er effektive. De kan være effektive i en periode og derefter med en pause, alternativt mindre brug hver dag under aktivitet eller for eksempel om natten.